Suiderzon, outdoor fires!
Gezellig met gezin, familie of kennissen rond de warmte van een braai. Dat wil toch iedereen?
De nationale volkshobby van Zuid-Afrikanen is braaien. Braaien lijkt nog het meeste op barbecueën, maar het is veel meer dan dat. Braaien staat garant voor luxe en lekker eten bereiden. En daar neemt u lekker lang de tijd voor. De basis is het maken van eigen kolen door het opstoken van hout tot er voldoende hout verkoold is. Met een schort voor en gewapend met een vork, een spatel en een tang maakt u de lekkerste gerechten. Een goede wijn en prettig gezelschap erbij en genieten maar! Aangebrand vlees, van buiten zwart en van binnen rauw en uitgedroogd, is met de braai verleden tijd. Op de braai schroeit het vlees dicht, waardoor alle sappen behouden blijven. Het vlees of de vis kan niet in contact komen met het vuur. De hitte van de braai zorgt ervoor dat het langzaam gaar wordt. Daardoor komt de smaak van het vlees of vis helemaal tot zijn recht. Eigenlijk kunt u het hele jaar braaien, want de braai is door het opstoken van het hout ook een fijne kachel. Elk seizoen is een unieke belevenis met de braai.
Suiderzon is opgericht uit onze passie voor vuur en eten. Na jarenlang fanatiek gebarbecued te hebben op allerlei apparaten kwamen we in Zuid Afrika in aanraking met de Zuid Afrikaanse braai. Na een bezoek aan de fabriek van Classic Fires in George besloten we de braai naar Nederland te halen.
Door de jaren heen hebben we een aantal aanpassingen aan de braai gedaan zodat iedereen in Nederland optimaal kan genieten van deze unieke buitenkeuken. Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met braaihout uit Zuid Afrika.
Bent u enthousiast geworden over onze fantastische producten? Zoek dan snel een verkooppunt in de buurt!
Bezoekadres: Openingstijden: Wisentweg 64 Maandag t/m Zaterdag van 9:00 tot 17:00 8219 PL Lelystad T 0320 79 30 00 E info@suiderzon.nl
Postadres: Palingweg 15 8256 PA Biddinghuizen E info@suiderzon.nl